Şık Tesettür Kombinler Nasıl Olmalı?

Şık Tesettür Kombinler Nasıl Olmalı?

Doğa yansımaları ile oluşturacağını renk uyumu tesettür kombinlerinize doğal ve göz yormayan bir görünüm sağlayacaktır. Genç tesettür elbise tercihlerinde doğru seçimler yapmanızı sağlayacak olan bu detay ile kombinlerinize doğa dokunuşları yaparak enerjik ve canlı bir tarza kavuşacaksınız. Tesettür elbise seçimi yaparken mor, pembe gibi birbiri ile uyumlu renkleri bir arada tercih ederek uyumlu bir kombin elde edebilirsiniz.

Tesettür abiye tunik tesettür elbise gibi ölçülü giyimin ana parçalarını oluşturan unsurları tercih ederken yeni trendlere göz atmalı değişen odanın çizgilerini takip etmelisiniz. Bu noktada tesettür giyimin yeni trendi olan minimal tasarımlara kombinlerinizde daha fazla yer verebilir, gardırobunuzu daha modern bir hale getirebilirsiniz.

Tesettür giyimin dinamiklerini takip ederek her an şık ve zarif kombinler oluşturabilirsiniz. Bunun için sadece değişen moda ve trendler değil değişen mevsimleri ve hava durumu etkisi de göz önünde bulundurmalısınız. Bahar mevsiminde canlı ve renkli kıyafetleri uyumlu bir şekilde tercih ederken kış mevsiminde krem ve bej gibi soğuk renkleri tercih edebilirsiniz. Kış mevsimi şartlarında pamuklu şal seçeneklerini de sıkça tercih ederek tesettür takım kombinlerinize adapte edebilirsiniz. Yaz aylarında ve sonbahar günlerinde ise sıcak tonları daha faza tercih edebilirsiniz.

Ölçülü giyim hususunda  şık elbise, uzun elbise gibi alternatifleri seçerken gideceğiniz mekanın konsepti ve ortamın havasına göre seçim yapmaya dikkat etmelisiniz. İş ortamında bulunacaksanız siyah, beyaz, krem, lacivert, bordo ve kahverengi gibi renkler doğru seçim olacakken nişan, düğün gibi bir organizasyona katılacaksanız kırmızı, saks mavisi, zümrüt yeşili, gold, mor gibi renkler tesettür giyimde doğru renk seçimi olacaktır.

Etiketler: moda, giyim, kıyafet, elbise, yeni sezon
Eylül 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR